Ωραριο λειτουργιας


Δευτερα - Παρασκευη: 06:00-23:00
Σαββατο: 08:00 - 20:00
Κυριακη: 08:00 - 20:00

Personal training

 

Η καθοδήγηση, η στήριξη, το κίνητρο και η απρόσκοπτη προσοχή που παρέχει ο προσωπικός γυμναστής θα σας βοηθήσει να θέσετε και να φτάσετε το στόχο σας. Ανάλογα με το στόχο αυτό, θα σας ανατεθεί και ο κατάλληλος γυμναστής ώστε μαζί να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. With the assistance and support from a personal trainer, you are guaranteed to feel the motivation required to reach your set goal. Depending on that goal, you will be matched with a trainer that is best suitable to guide you through the desired outcome.

 

Functional training

Μέθοδος εκγύμνασης που προσφέρει δύναμη, σταθερότητα, αντοχή και ευλυγισία, βοηθώντας έτσι το σώμα για τις καθημερινές δραστηριότητες ή/και άσκηση. Στο πρόγραμμα αυτό χρησιμοποιούνται fit balls, βαράκια, μπάρες.

A form of exercising that trains the body for the daily tasks and/or physical activities by offering strength, endurance, stability and flexibility. Using: Fit balls, weight bars, barbells..

 

 

PISFitness functional playground

 

Η Λειτουργική Προπόνηση συνδυάζει σε μία άσκηση την εκγύμναση πολλών μυϊκών ομάδων. Eίναι εξαιρετική προπονητική μέθοδος και προετοιμάζει αποτελεσματικά το σώμα για περαιτέρω έντονη και απαιτητική εκγύμναση. Τα ωφελήματα είναι η απώλεια λίπους, η μυϊκή ενδυνάμωση και αντοχή, η απόκτηση όγκου, η ενίσχυση του μυοσκελετικού και καρδιοαναπνευστικού συστήματος, ενώ μπορεί να συμβάλει και στην αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων.

Στη Λειτουργική Προπόνηση χρησιμοποιείται κατά κανόνα το βάρος του σώματος. Ωστόσο, ανάλογα με το επίπεδο φυσικής κατάστασης και τους στόχους του αθλούμενου, μπορεί να χρησιμοποιηθούν και διάφορα όργανα γυμναστικής, όπως ιμάντες αιώρησης-TRX, μπάλες Bosu, ή βάρη Kettlebells.

 

Group classes


Μια ποικιλία από ομαδικά προγράμματα που προσφέρονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Από προγράμματα ενδυνάμωσης , υψηλής αλλά και χαμηλής έντασης για όλα τα γούστα και ανάγκες σας..